Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moarte suspectă la Agigea. Doi vârstnici găsiți morți în casă

Postat la: 17.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Polițiștii din Agigea au fost sesizați, prin 112, că într-o garsonieră din apropierea Sanatoriului din localitate au fost găsite două persoane decedate. Criminaliștii sunt la fața locului.

Cei doi locatari ai blocului C2, de pe strada Ion Borcea, din apropierea Sanatoriului, au fost găsiți de un vecin. Poliția din Agigea a fost sesizată, prin 112, la ora 8,15. Femeia de 65 de ani și soțul ei de 70 de ani erau morți. Criminaliștii au ajuns la fața locului și au început investigațiile.Nu există urme de violență.

Vecinii spun că cei doi locuiau de mult timp în bloc. Erau cunoscuți ca și consumatori de alcool, fără însă a crea probleme în cartier. Medicii de la Ambulanță presupun că victimele sunt decedate de cel puțin două zile. Este posibil ca cei doi să fi consumat alcool contrafăcut care le-a fost fatal, presupun vecinii. Sau să fi fost intoxicați cu monoxid de carbon. Politiștii au deschis o anchetă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE