Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moarte infioratoare pentru două tinere din Arad, într-un accident: soția polițistului Claudiu Dărăbuț si fosta amanta a interlopului Box

Postat la: 30.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un groaznic accident de circulație a avut miercuri dimineața în Italia, zona Treviso, în dreptul localității Ponte di Piave, pe un Drum Național.

Două femei din Arad au murit pe loc. Este vorba despre soția polițistului suspendat Claudiu Dărăbuț, Otilia și o altă femeie, Cristina (Kiki), care are un copil cu Alex Vid, poreclit Box (bărbatul tăiat cu sabia în Atrium Mall). Cristina a fost cea care se afla la volan. Accidentul s-a produs la o oră târzie din noapte. Otilia și Cristina erau prietene care își câștigau de câteva luni existența în Italia. Dincolo de prietenie, Otilia Rusti și Cristina Bolgar, mai aveau ceva în comun: erau mămici. Otilia avea 30 de ani, iar Cristina era în vârstă de 34 de ani.

Otilia avea o fetiță rezultată în urma căsătoriei cu fostul polițist Claudiu Dărăbuț. Între timp, cei doi au divorțat. Fetița lor are acum 6 ani, iar restul vieții ei și-l va petrece fără mama. Cristina era și ea mămica unui băiat în vârstă de 8 ani pe care îl iubea foarte mult. Acestea se circulau pe un drum național puțin după ora patru dimineața, ora locală, se pare că au pierdut controlul volanului în dreptul unui pod, au lovit un indicator și au intrat în șanț. Din imagini se poate observa că mașina, un BMW Seria 3 este complet distrusă. Poliţia susţine că vina aparţine conducătorului auto.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE