Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Misterul tinerei care stă nemişcată şi legată la ochi pe o bancă din Alba Iulia

Postat la: 18.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Misterul fetei legate la ochi, fotografiate pe o bancă în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, a fost parțial elucidat. Presa locală a reușit să afle identitatea fetei, precum și posibilele motive care au împins-o spre acest gest.

Se pare că este vorba despre un protest față de Justiție, unde fata încercase să își caute dreptatea după o traumă pe care ar fi suferit-o în trecut, în relația cu un profesor de facultate. Fata nu este adolescentă, cum s-a speculat inițial, are 28 de ani și se pare că nici nu juca jocul "Balena Albastră". Era în schimb foarte supărată și avea o stare de "deznădejde", susțin cei care au intrat în contact cu ea.

"Stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK și dacă e un protest. Nu mi-a răspuns nimic. Acum aștept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ", a scris Anne-Marie Chelariu pe pagina sa de Facebook, autoarea postării. "Am simțit tristețe/dezamăgire, când m-am apropiat" a adăugat ea.

Fata a mai fost văzută protestând în felul ei și în alte locuri din oraș, respectiv în fața primăriei din Alba Iulia unde a scris mesaje greu de decodat pe piramida de sticlă aflată în vecinătatea clădirii. Tânăra studentă la Cluj-Napoca are 28 de ani şi trece printr-un moment mai dificil al vieţii, potrivit unor surse citate de presa centrala. Concret, aceasta a depus plângere împotriva unui profesor pe care îl acuză de discriminare şi hărţuire şi la momentul respectiv era nemulţumită de modul în care decurg cercetările la Parchet.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE