Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Misterul microfonului din casa lui Carmen Dan a fost dezlegat

Postat la: 10.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Dan Andronic face noi dezvăluiri explozive, de data aceasta în cazul microfonului instalat în casa ministrului de Interne, Carmen Dan. "Dedesubturile acestui scandal politic se anunță a fi mai tari decât episodului pedofilului din poliție", spune Andronic.

Dan Andronic precizează că majoritatea informațiilor le-a primit de la "surse din Ministerul de Interne, în mod evident nemulțumite de modul în care Carmen Dan conduce această instituție". Carmen Dan pare să-şi fi înscenat totul in scandalul microfonului găsit în locuinţa ministrului MAI, cu știința lui Liviu Dragnea, susțin sursele citate.

La prima vedere, gestul ministrului Carmen Dan de a-i cere demisia şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu, pare justificat de faptul că un subordonat de-al său este acuzat de pedofilie. Marți, ministrul Carmen Dan a cerut revocarea din funcţie a lui Despescu şi numirea lui Cătălin Ioniţă interimar pe această funcţie. Surse judiciare şi poliţieneşti au dezvăluit pentru EvZ adevăratul motiv pentru care Carmen Dan a făcut aceste mişcări:

"În data de 29 noiembrie 2017, ministrul Carmen Dan a apelat la doi foşti lucrători ai DIPI, pentru a-i efectua o verificare anti-interceptare a locuinţei. Aceștia ar fi fost 'găsit' un dispozitiv care nu încăpea fizic în priză! SRL-ul la care lucrează cei doi foști ofițeri este abonată la efectuarea de astfel de activități mai ales în cercul de apropiați ai lui Liviu Dragnea, ei deparazitând sediile firmelor Tel Drum în trecut, dar și locuințele mai multor pesediști."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE