Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Miss boboc, moartă într-un accident cumplit. Fata avea doar 15 ani

Postat la: 11.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tragedie fără margini la Bârlad. O copilă de 15 ani a murit într-un tragic accident rutier produs de un tânăr de 18 ani, care abia își luase permisul. Fata care a pierit fusese aleasă miss boboc la liceul în care studia.

Adolescenta era elevă la Colegiul Tehnic "Alexandru Ioan Cuza" din Bârlad. Accidentul cumplit în care fata şi-a pierdut viaţa a avut loc în centrul localităţii Perieni. Vinovat de tragedie este un tânăr de 18 ani, care abia îşi luase permisul. Acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, maşina s-a izbit de un cap de pod, a fost proiectată în poarta căminului cultural, și de acolo, înapoi pe carosabil.

Șoferul a scăpat cu viaţă, însă adolescenta în vârstă de 15 ani a fost rănită grav. Aceasta a fost transportată în stare critică la Spitalul de Urgență "Elena Beldiman" .În ciuda eforturilor cadrelor medicale de a o salva, inima copilei a încetat să mai bată.

"Pacienta de sex feminin, in varsta de 15 ani din Perieni a fost adresata CPU Birlad de catre Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, pe 9 ianuarie 2019 ora 22:00, cu politraumatism toraco-abdominal si craniocerebral prin accident rutier. Inca de la preluare, pacienta prezenta stare generala grava fiind comatoasa- Glasgow 7. Investigatiile biologice si imagistice au obiectivat prezenta unui hematom subdural fronto-temporal stang si a hemoperitoneului. S-a intervenit chirurgical efectuandu-se splenectomie si evacuarea hematomului retroperitoneal cu evolutie nefavorabila insa post operator, din nefericire, la ora 11:50 pe 10 ianuarie 2019 declarandu-se decesul. Legat de soferul in varsta de 18 ani, este stabil hemodinamic, constient, evaluarea CT nu a obiectivat leziuni traumatice majore insa datorita sindromului confuzional instalat a fost adresat Clinicii de Neurochirurgie Iasi.", a declarat, pentru Est News, dr. Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al Spitalului "Beldiman".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE