Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Miron Cozma, la un pas să fie batut pe un motiv absolut incredibil

Postat la: 22.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a luat parte într-un scandal la Ploiești, când a intenționat să protesteze referitor la poluare în fața unei rafinării, iar mai mulți cetățeni l-au acuzat că are anumite interese.

Miron Cozma a venit la Ploiești în calitate de vicepreședinte al unei asociații, pentru a participa la un protest în fața fostei rafinării Astra, acțiunea fiind anunțată de către un cetățean din zonă care reclama faptul că o societate care activează pe platforma industrială a rafinăriei ar deversa hidrocarburi și deșeuri radioactive direct în sol.

Cozma a declarat că respectiva societate desfășoară o activitate care produce poluare, el spunând că pe platforma industrială se spală vagoane de uraniu, scrie Agerpres. Un reprezentant al comunității locale a intervenit în acel moment, acuzându-l pe Miron Cozma de minciună și de anumite interese. Între cei doi a urmat un schimb de replici în care s-au implicat și alți membri ai comunității formate în majoritate din romi, la fața locului fiind și jandarmi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE