Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Oprean, ginerele lui Ceaușescu: "Băsescu este un blestem pentru poporul român"

Postat la: 01.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ginerele lui Nicolae Ceaușescu, profesorul Mircea Oprean, a spus duminică, la Antena 3, că Traian Băsescu avea trecere la Elena Ceaușescu, dar a fost „un blestem". Totodată, Mircea Oprean a mai spus despre fostul președinte Traian Băsescu că era „omul securității".

„(...) Este un blestem pentru poporul român și poporul român nu a ajuns la fund. Din tot ce se întâmplă, părerea mea, este un blestem și Băsescu a fost unul dintre blesteme și tot ce a lăsat el. Se vede", a spus profesorul Oprean. Întrebat dacă Traian Băsescu avea și grad la Securitate, Mircea Oprean a spus că nu știe aceste detalii, dar „erau în structură toți" și că „ne merităm soarta". „Oameni care au fost și membri ai consiliului CNSAS și-au distrus mai întâi dosarele lor și apoi ei îi judecă pe ceilalți. Ne merim soarta. Oameni de cultură, în repetate guverne. (...) Altfel, nu avea cum să ajungă la Anvers", a spus Oprea, care a precizat că nu știe dacă avea și grad.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE