Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu a demolat vila din Piața Romană

Postat la: 12.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Lucescu a reușit, după ani buni, să ”scape” de vila pe care o avea în zona Piața Romană. Selectionrul Turciei, în vârstă de 72 de ani cumpărase această vilă în urmă cu mai mulți ani, dar n-a putut investi în ea, din cauza diverselor probleme legate de statutul acestei case. Astfel, în timp, ”vila” din zona de top a Bucureștiului a devenit ”casa homeleșilor”, oamenii străzii luând cu asalt proprietatea lui ”Il Luce”.

Pe autorizația de desființare figurează ca beneficiar Elena Lucescu, soția reputatului tehnician. În ceea ce privește viitoarea construcție care se va ridica pe locul degajat de moloz, aceasta ar putea fi un restaurant. Este opțiunea care s-a vehiculat cel mai des în ultimul timp, cu toate că tehnicianul de 72 de ani spune că nu s-a hotărât asupra destinației pe care o va avea viitoarea clădire. ”Zona este una prea frumoasă pentru a păstra ruinele alea. Nu m-am hotărât ce vreau să fac acolo, iau în calcul toate posibilităţile”, a conchis Mircea Lucescu.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE