Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Drăghici despre referendumul din aceeasi zi cu alegerile europarlamentare: "Legea nu ne permite decât secții de votare diferite"

Postat la: 28.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Drăghici, trezorierul PSD cel care se ocupă de coordonarea campaniilor electorale în partid, a declarat, joi dimineaţă, că în cazul unui referendum organizat odată cu alegerile europarlamentare, legea nu permite decât secţii de votare diferite.

„Legea nu ne permite decât secţii de votare diferite. Aduceţi-vă aminte că atunci când a fost organizat un referendum în paralel cu orice alt scrutin electoral, au fost secţii de votare diferite", a anunţat Mircea Drăghici, trezorierul PSD, referitor la organizarea unui eventual referendum. Trezorierul PSD a mai adăugat tot legat de un posibil referendum, că în teritoriu , toată lumea le-a spus că ar fi bine să lăsăm cetățeanul să gândească liber, după propria conștiință. Întrebat dacă PSD nu-și va îndemna electoratul la o anumită opțiune, Drăghici a replicat: ,,Acesta e suflul care ne vine din teritoriu. Noi totdeauna ascultăm pe cei din teritoriu."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE