Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Cărtărescu: Soros este demonul absolut şi în Ungaria şi în Polonia

Postat la: 11.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

George Soros nu e o invenţie românească, este demonul absolut şi în Ungaria lui Orban, şi în Polonia, spune Mircea Cărtărescu. Scriitorul a fost invitat într-o emisiune Tv, unde a vorbit deschis despre subiectul Soros.

El și-a exprimat punctul de vedere în ceea ce îl privește pe acest personaj care este tot mai amintit în politica românească. „Soros nu e o invenţie românească, este demonul absolut şi în Ungaria lui Orban, şi în Polonia. Am înţeles că e de fapt un adversar fabricat şi propus undeva în Est, dar care a fost trimis ca adversar în toate aceste ţări" a declarat Cărtărescu. De asemenea cunoscutul scriitor a fost întrebat dacă Soros ştie cine e Dragnea. „Probabil că ştie pentru că Dragnea e şeful celui mai mare partid din România, dar nu poate crede niciun om întreg la minte că Soros este personal implicat în afacerile lui Dragnea, împotriva sau pentru Dragnea, Soros e interesat de nişte principii", a continuat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE