Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Miracol la Bârlad: Un bărbat a înviat după o jumătate de oră

Postat la: 24.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Miracol în preajma Crăciunului într-un oraş din România. Totul s-a întâmplat la Bârlad. Un bărbat care se înecase într-o piscină a revenit la viaţă după aproape jumătate de oră de la înec.

La piscina de la Centrul SPA din Bârlad, un bărbat de 68 ani a fost găsit pe fundul bazinului de înot. Bărbatul, Dumitru Șolcă, aflat în evidențele medicului balneolog al Centrului SPA, avea recomandare de la medic pentru proceduri în bazin de înot (mișcări pentru recuperare), cu un antrenor specializat. Bărbatul n-a mai avut răbdare să vină kinetoterapeutul și a intrat în piscină, unde i s-a făcut rău.

A fost găsit de kinetoterapeut care l-a scos imediat și a început să-i facă masaj cardiac și respirație gură la gură. Au ajuns rapid și cadrele medicale de la Ambulanță, iar omul a fost resuscitat de către asistentul medical timp de 20 minute, i s-au injectat patru doze de adrenalină și s-a reuşit, într-un târziu, reluarea funcției cardiace.

A fost transportat la spitalul bârlădean, la Primiri Urgențe, unde omul și-a revenit complet, fiind dus la investigații medicale complexe pentru a se stabili dacă există repercursiuni cerebrale în urma incidentului. „La Computerul Tomograf nu s-au găsit leziuni cerebrale, în urma acestui nefericit incident. Apa nu era prea mare, omul nu a stat mult sub apă, a fost chiar un adevărat noroc. Miracol, pot spune. N-a pățit nimic și-a revenit complet, nu are sechele", au precizat autorităţile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE