ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Minivacanta de 1 Mai. Cum va fi vremea in fiecare din cele trei zile

Postat la: 01.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni o vreme cu temperaturi diurne maxime de 18-22 de grade, mai mici decât normele climatologice în primele zile ale intervalului, dar și cu ploi moderate cantitativ în toate regiunile, conform estimării de pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabile pentru perioada 1 mai - 10 mai.

1 MAI. În toată regiunea Dobrogei, intervalul 1 mai - 4 mai va fi caracterizat de o vreme mai rece decât în mod obișnuit, cu media regională a temperaturilor maxime de 16...17 grade, iar cea a minimelor de 7...9 grade. În rest intervalului, valorile termice medii vor fi apropiate de cele climatologic normale, cu maxime ce se vor situa în jurul valorii de 18 grade și minime între 9...11 grade. Probabilitatea pentru apariția temporară a ploilor slabe va fi mai ridicată în intervalele 28-30 aprilie și 2-8 mai. 1 MAI.

1 MAI.. Intervalul 1 mai - 3 mai va fi caracterizat, în Crișana, de o vreme mai rece decât în mod obișnuit, cu media regională a temperaturilor maxime între 10 și 18 grade (cele mai scăzute valori urmând a se înregistra pe 29 aprilie), iar cea a minimelor de 3...6 grade. 1 MAI.

În Moldova, până la sfârșitul lunii aprilie, vremea se va răci accentuat, astfel încât maximele termice vor scădea până la 15 grade în 29 și 30 aprilie. Ulterior, deși valorile termice vor marca o creștere treptată, se vor menține ușor sub cele normale în prima decadă a lunii mai. 1 MAI.

În Muntenia, vremea va fi deosebit de caldă în primele două zile de prognoză. Din 1 mai și până la sfârșitul intervalului vor fi oscilații ușoare de la o zi la alta, dar, în medie, valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei. Prin urmare, maximele se vor încadra, în medie regională, între 18 și 22 de grade, iar minimele între 7 și 10 grade. 1 MAI.

În Transilvania, în prima săptămână de prognoză, regimul termic va fi caracterizat de variații semnificative de la o zi la alta. Ulterior, vremea va intra într-un proces de încălzire, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale în această perioadă. Astfel, media temperaturilor maxime va fi de 16...20 de grade, iar cea a minimelor de 4...7 grade. După data de 1 mai, este posibil să plouă aproape zilnic. 1 MAI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE