Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Tineretului și Sportului a tăiat 25 % din rentele viagere ca să dea salariile angajaților

Postat la: 23.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cea ce s-a intamplat la sfarsitul saptamanii trecute la Ministerul Tineretului si Sportului este de a dreptul halucinant. Cei 510 fostiii campioni olimpici, mondiali si europeni s-au trezit ca rentele viagre de care benenficiaza legal le-au fost taiate cu 25^%. De ce? Pentru ca Ministerul Tineretului si Sportului condus de catre Marius Dunca n-a avut bani pentru salariile angajatilor.

Ca atare, Dunca a decis, cu de la sine putere, sa ia 25% din fiecare renta viagera ca sa achite la timp salariile angajatilor . Astfel, fostii campioni olimpici, mondiali si europeni au descoperit ca renta viagera de care beneficiaza ca urmare a performatelor sportive deosebite realizate in numele Romaniei a fost diminuata cu 25% in functie de cuantumul rentei. La ora actuala, rentele viagere sunt virate in conturilor fostilor campioni de catre Ministerul Tineretului si Sportului, fiind un capitol separate in bugetul acestui minister, iar ceea mai mica renta viagera este de 3.018 lei iar cea mai mare de 15.009 lei Ceea ce a facut Dunca prin oprirea a 25% din cuantumul fiecarei rente viegere, fara acordul fostului campion, miroase cam a furt si deturnare de fonduri, adica, mai pe romaneste, japca!

Ion Teleanu

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE