Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Razvan Cuc e monitorizat non stop de premierul Sorin Grindeanu

Postat la: 17.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu a solicitat Ministerului Transporturilor și CNAIR monitorizarea proiectelor de infrastructură și asumarea în scris a unor termene de finalizare a lucrărilor în derulare.

Prim-ministrul i-a convocat la Palatul Victoria pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și pe directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță, pentru a afla stadiul proiectelor de infrastructură asumate prioritar în programul de guvernare. "Premierul a solicitat monitorizarea atentă a lucrărilor aflate în prezent în derulare și asumarea în scris, de către minister și CNAIR, a unor termene de finalizare", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Premierul intenționează organizarea, la sediul Guvernului, a unor ședințe lunare de progres, pentru monitorizarea stadiului proiectelor de infrastructură. Astfel, monitorizarea se va face sub directa coordonare a prim-ministrului Sorin Grindeanu. La întâlnire a mai participat secretarul de stat pentru infrastructura din Ministerul Transporturilor, Ovidiu Aurelian Flori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE