Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu: Nu există o statistică din care să reiasă că au scăzut salariile a 2 milioane de români

Postat la: 20.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a declarat, luni, la dezbaterea moţiunii simple depusă de PNL, că nu există nicio statistică din care să reiasă că au scăzut salariile a 2 milioane de români, arătând că această cifră este una aberantă.

"Nu există nicio statistică din care să reiasă că au scăzut salariile a 2 milioane de români. Este o cifră aberantă", a spus Olguţa Vasilescu. „Dacă dau la o parte din această moţiune invectivele şi ciferele nereale, nu mai rămâne nimic", a spus ministrul Muncii, precizând că s-ar fi aşteptat ca PNL să vină cu soluţii.

Deputatul PNL Mara Calista a declarat, luni, la dezbaterea moţiunii simple, că ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, merită cartonaşul roşu pentru „faultul" adus pieţei muncii, precum şi un premiu pentru invenţia economică şi fiscală a anului 2017 - brevetul pentru invenţia salariului negativ.

Camera Deputatilor dezbate, la ora transmiterii acestei ştiri, moţiunea simplă a PNL intitulată "Lia Olguţa Vasilescu - Ministrul Minciunii şi al Injustiţiei Sociale". Votul asupra moţiunii va fi dat miercuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE