Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Ministrul Marius Dunca aduce ca noutate un proiect de lege de acum 20 de ani

Postat la: 25.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Tineretului şi Sportului- Marius Alexandru Dunca, vrea cu price pret sa-si faca imagine si, ca atare, arunca pe piata tot felul de proiecte care mai de care mai alambicate si controversate.

Astfel, luna trecuta a supus dezbaterii publice pe site-ul MTS proiectul Legii Tineretului prin care sustinea ca „Prezenta lege reglementează cadrul juridic necesar asigurării, elaborării politicii de tineret, participării active și incluzive a tinerilor la viața societății, în domeniile de interes pentru aceștia, precum cadrul juridic necesar dezvoltării personale și profesionale a tinerilor conform necesităţilor şi aspiraţiilor acestora". Insa, cine cunoaste cat de cat bucataria MTS isi poate da seama ca acest proiect de lege a tineretului este o ciorba reincalzita de vreo 20 de ani.

Practic, de prin anii 1996, acest proiect de lege este fluturat de toti cei care s-au perindat pe sefia sportului si tineretului romanesc. Fiecare dintre ministrii ori presedintii de agentie si-au dat cu parerea despre proiect si au mai adaugat ori sters cate ceva. Acum a venit ministrul Marius Dunca si cu secretarul de stat pentru tineret Gabriela Maria Podasca sa anunte, cu surle si trambite, proiectul Legii Tineretului. Initial s-a dorit ca marele anunt cu acest proiect sa se faca in jur de 1 mai, dar cum Gabriela Podasca a nascut, evenimentul mai asteapta ceva timp pana cand aceasta revine la MTS.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE