Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Marius Dunca a mușamalizat jaful regizat de directorul impus de PDL la Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București

Postat la: 27.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de nenumarate ori ca Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București a devenit feuda directorului Ștefan Cristian Sandulache, omul impus de PDL si garantat de Monica Iacob Ritzi si Elena Udrea.

De vreo sapte ani, Sandulache taie si spanzura in directie transformand-o in propriul SRL, cu toate ca exista documente si dovezi prin care se demonstreaza foarte clar devalizarea institutiei pe care o conduce. Mai mult, acesta continua sa-si faca de cap fiind luat in brate si de catre actualul ministru al Tineretului si Sportului Marius Alexandru Dunca. Recent, premierul Mihai Tudose a fost sesizat scris de catre un angajat cu vechi state al MTS despre ilegalitatile savarsite de Stefan Sandulache si musamalizate de Marius Dunca impreuna cu secretarul general al MTS Mircea Popa.

"Acest director al Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București, a reușit performanța, în cei 7 ani de directorat, de a distruge o instituție cu tradiție în susținerea sportului bucureștean, și de ce nu, chiar și la nivel național, fapt constatat de către doamna ministru Lipă Elisabeta în anul 2016, când în urma unor sesizări a trimis Corpul de Control al ministrului din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, care a constatat gravele nereguli săvârșite de către acesta. I urma acestor nereguli doamna ministru a formulat plângere penală la D.N.A., sesizându-se chiar și Comisia de disciplină din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, la care acest director refuză să se prezinte de aproximativ un an și jumătate", se precizeaza in sesizarea catre premierul Romaniei. De asemenea, primului ministru i-au fost sesizate si alte inginerii extrem de grave regizate de catre directorul garantat de Ritzi si Udrea.

„În afara abaterilor deosebit de grave săvârșite de către directorul D.S.T.M.B , Ștefan Cristian Sandulache, în urma cărora i s-a întocmit dosar penal la D.N.A., care sunt cuprinse în acest Raport, acesta mai reușete performanța de a distruge Baza Sportivă Olteniței, din Șos. Olteniței, nr.13, sect.4, București , pe care o lasă în paragină, după ce acesta a vândut aproximativ 650 de metri pătrați din cei aproximativ 7.300 de metri pătrați, aceasta fiind practic înghițită de ierburi și bălării, pe care acesta ar fi putut măcar să le combată prin folosirea unui banal ierbicid, după ce ani la rândul această bază a fost funcțională, și asigura pregătirea mai multor categorii de sportivi și cetățeni, iar D.S.T.M.B. încasa lunar venituri în urma închirierii acestei baze."

Mai mult, ca sa-i faca pe plac lui Sandulache, ministrul Marius Dunca si secretarul general Mircea Popa au dispus reorganizarea directiei doar ca sa scape Sandulache de oamenii incomozi din subordine. Numai ca manevra lui Dunca si Popa s-a dovedit ilegala si abuziva, fapt confirmat de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, prin Raportul nr.1664/2017, întocmit de către Corpul de Control al acesteia.

Cu toate ca aceste ilegalitati sunt clare ca lumina zilei, ministrul Tineretului si Sportului Marius Dunca continua sa musamalizeze toate ingineriile lui Stefan Sandulache care, in anii trecuti, solicita ca in procesele verbale ale sedintelor de la directie sa se consemneze ca: „Sunt mândru că sunt pedelist și urmașul lui Traian Băsescu, în spatele căruia a stat în al doilea rând, la ultima confruntare televizată, dintre domnul Traian Băsescu și domnul Mircea Geoană".

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE