Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Energiei a intrat în colimatorul lui Dragnea

Postat la: 08.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul ALDE al Energiei, controversatul Toma Petcu, l-a calcat din nou pe bataturi pe liderul PSD Liviu Dragnea, fapt pentru care, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, mandatul sau a cam expirat.

Recent, Toma Petcu, sfatuit dar si presat de sefii sai de la ALDE, adica Calin Popescu Tariceanu si Daniel Chitoiu, a "tesut" un aranjament cu conotatii penale prin care a atribuit catre o firma straina in detrimentul uneia romanesti un contract foarte mare de care benenficiaza o mare companie energetica din Romania. Furia lui Dragnea a fost alimentata si de faptul ca unul dintre beneficiarii acestui aranjament este chiar premierul Sorin Grindeanu care a bifat recent o actiune foarte buna de imagine pintr-o deplasare externa. Trebuie precizat ca Toma Petcu a ma primit doua cartonase galbene de la Dragnea, unul pentru aranjamentul de la RADET si cel de al doilea pentru gazoductul BRUA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE