Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Dezvoltării Regionale îl atacă pe Iohannis!

Postat la: 06.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, l-a criticat dur pe preşedintele Klaus Iohannis, pe marginea acestui subiect.

„Este o zi foarte importantă. Nu doar eu aştept decizia Curţii, ci toate autorităţile locale, pentru că deja se îngroaşă gluma cu bugetul. Abia facem faţă cu bugetul de anul trecut şi ieri am făcut o solicitare la Ministerul Finanţelor pentru suplimentarea sumelor, pentru că avem de făcut plăţi, inclusiv pe fonduri europene şi nu ne mai încadrăm. Eu aştept pentru că toate autorităţile locale şi toţi primarii care ne privesc ştiu că bugetul este un capital pentru a-şi derula investiţiile şi dacă ar fi să mă refer la PNDL avem în execuţie 12.681 de proiecte în toată ţara. (...) Ziua de astăzi este foarte importantă. Chiar aştept, pentru că e pentru prima dată când un preşedinte a atacat la CCR...adică e ceva de noaptea minţii. S-a mai practicat să-l trimită înapoi la Parlament. Eu cred că preşedintele va avea o reală problemă, inclusiv cu primarii care îl susţin pe domnia sa, pentru că nu este în regulă să intrăm în luna aprilie fără buget într-un an foarte important", a spus Daniel Suciu, la postul Antena3.

Iohannis a reclamat faptul că Legea bugetului încalcă legea fundamentală atât prin modul în care a fost adoptată, cât şi prin conţinutul său normativ. De asemenea, Curtea va analiza şi obiecţia de neconstituţionalitate a Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2019, formulată de preşedinte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE