Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul de Interne, Carmen Dan, refuză să dea publicității numele voluntarilor antidrog

Postat la: 08.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a solicitat ministrului Administratiei si Internelor- Carmen Daniela Dan, in urma cu o luna si jumatate, lista persoanelor care au obţinut din partea Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA), în perioada 2003-2016, statutul de voluntari antidrog cu toate drepturile conform Legii voluntariatului nr. 195/2001, cu modificările şi actualizările ulterioare.

Insa, nici pana in prezent, Ministerul Administratiei si Internelor n-a catadicsit sa dea vreun raspuns pana acum. Trebuie precizat ca ZIUAnews a solicitat ministrului Carmen Daniela Dan lista persoanelor care au obtinut statutul de voluntar antidrog intrucat presedintele ANA, chestorul de politie Sorin Oprea, refuza sa faca publica lista acestor persoane desi au fost mai multe solicitari in acest sens in baza Legii nr.544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public. Oare ce este de ascuns sau ce personaje controversate au obtinut statutul de voluntar antidrog?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE