Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Carmen Dan, gafă diplomatică pe Facebook

Postat la: 23.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

„Onorată să primesc vizita președintelui Consiliului de Miniștri, ministru de interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini, la Ministerul Afacerilor Interne, Romania. Chiar dacă este o întrevedere scurtă, de numai câteva ore, sper să fie una fructuoasă!", a scris, inițial, Carmen Dan pe Facebook.

Președintele Consiliului de Miniștri este, însă, premierul Italiei, Giuseppe Conte, și nu ministrul de Interne Matteo Salvini, acesta fiind vicepreședintele Consiliului de Miniștri. Ulterior, după apariția gafei sale în presă, postarea a fost corectată.

Potrivit unui al doilea mesaj postat de Carmen Dan, la întrevederea de astăzi, cei doi au abordat subiecte precum cooperarea în domeniul securității și colaborarea în contextul deținerii de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene (UE). Recent, ministrul de Interne al Italiei, Matteo Salvini, acuza România și Bulgaria că trimit „sclavi" în vestul Europei. Vezi reacția MAE de atunci!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE