Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Ministrul Agriculturii, vizită de lucru nocturnă în fieful lui Bădălău

Postat la: 30.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Petre Daea, a fost vazut saptamana trecuta in jurul orelor 22-23.00 in municipiul Giurgiu in compania unor persoane din anturajul PSD care dirijeaza cateva structuri deconcentrate.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, ministrul Petre Daea a fost trimis special de catre baronul PSD de Giurgiu, Nicolae Badalau, ca sa verifice sistemul de irigatii din judet dar si starea statiilor de pompare a apei. De ce? Pentru ca baronul Badalau vrea cu orice pret ca programul national de refacere a sistemului national de irigatii sa demareze in judetul Giurgiu, mai exact in zona localitatilor Prundu si Baneasa.

Baronul de Giurgiu este direct interesat sa se refaca sistemul de irigatii de la Prundu intrucat primarul PSD al localitatii- Catalin Corbea, exploateza aproape 5.000 de hectare de teren si se stie ca Badalau nu face nicio miscare din care nu are de castigat. In plus, pentru refacerea sistemului de irigatii din zona Baneasa este interesat si un mogul media care are in arenda vreo 3.000 de hectare.

Ca atare, ministrul Petre Daea trebuie sa duca la indeplinire dorinta expresa a presedintelui executiv al PSD, Nicolae Badalau, si, totodata, sa faca pe plac mogului media ca sa nu intre in gura presei, mai ales ca nu este strain de afacerea terenurilor din zona Baneasa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE