Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministerul Sănătăţii. Peste 80 de cazuri de corupţie în spitale, reclamate în ultimele zece zile

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la final de mandat, că din momentul în care instituţia a lansat linia anticorupţie, românii au reclamat peste 80 de posibile încălcări ale legii.

„Pot să vă spun că, în ultimele 10 zile, au fost primite 88 de apeluri la această linie, apeluri care vizau cazuri de corupţie sau de fraudă din sistemul de sănătate", a explicat Vlad Voiculescu. În opinia sa, principala reuşită a mandatului său este aceea că toţi cei implicaţi în sistemul medical - medici, manageri, autorităţi - au început să vorbească despre problemele cu care se confruntă.

„Cred că ne-am minţit prea mult pe noi înşine, pentru prea mult timp. De aceea, am pus la punct sistemul de măsurare a satisfacţiei pacienţilor prin SMS, care va fi disponibil în toată ţara de săptămâna viitoare", a arătat oficialul. Vlad Voiculescu a fost numit la conducerea Ministerului Sănătăţii în 20 mai 2016, în locul lui Patriciu Achimaş-Cadariu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE