Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministerul Finanțelor pregătește o nouă lege anti-evaziune

Postat la: 17.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile intenționează să promoveze o nouă lege împotriva evaziunii fiscale, a anunțat Viorel Ștefan, ministrul Finanțelor Publice, într-o conferință organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România cu ocazia lansării "Raportului economic pentru România 2017".

"Ne propunem o creștere a eficacității Agenției Naționale de Administrare Fiscală în prevenirea și combaterea evaziunii și a riscurilor existente în domeniul securității economice a României, în special în domeniile cu risc fiscal ridicat reliefate de analizele de risc. De asemenea, intenționăm să asigurăm instrumente legislative îmbunătățite în acest domeniu prin promovarea unei noi legi împotriva evaziunii fiscale. Suntem foarte atenți să respectăm toate angajamentele și să implementăm doar măsuri benefice pentru dezvoltarea sustenabilă a societății românești și asigurarea condițiilor propice unui mediu de afaceri sănătos și și competitiv", a spus Ștefan, potrivit agerpres.ro.

El a precizat că România se încadrează în categoria de țări fără dezechilibre macroeconomice. "România a făcut progrese în ceea ce privește reformele structurale îndeosebi în domeniul guvernanței, a ocupării forței de muncă și reducerii sărăciei în domeniul sănătății dar și în domeniul administrației publice", a mai arătat ministrul Finanțelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE