Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministerul Afacerilor Interne a ajuns agenția de publicitate a Federației Române de Fotbal

Postat la: 22.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Participarea Romaniei la Campionatul European de Fotbal din Franta a declansat o isterie iesita din comun in randul unor smecherii cu functii de decizie din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) pastorit de catre chestorul Petre Toba.

Astfel, Directia de Informatii si Relatii Publice din MAI condusa de catre comisarul sef Marius Tache a facut o campanie desantata de promovare a meciurilor echipei nationale de fotbal prin cele doua spoturi publicitare cu sigla MAI postate pe pagina de facebook a ministerului condus de catre Petre Toba. Totodata, de promovarea celor doua spoturi si de meciurile echipei nationale s-a ocupt si comisarul sef Eduard Ionescu, seful serviciului Multimedia (Grupul de Presa) din MAI. Din vizionarea celor doua spoturi reiese ca Ministerul Afacerilor Interne a folosit logistica institutiei pentru realizarea acestora, incepand de la masini, motociclete, masini de pompieri si chiar un elicopter.

Mai mult, in realizarea acestor spoturi au fost implicati zeci de politisti si angajati ai MAI. Toate cheltuielile de filmare, deplasare si montaj au fost suportate de catre institutia condusa de ministrul Petre Toba, adica din bani publici. Se poate constata de la Paris sau Lyon ca realizarea acestor doua spoturi constituie abuz in serviciu pentru folosirea in alte scopuri a personalului din subordine si a logisticii MAI (elicopter, masini, motociclete etc), adica zeci de oameni din toate structurile ministerului. Practic, Ministerul Afacerilor Interne a devenit agentia de publicitare a Federatiei Romane de Fotbal , astfel spus ministrul Petre Toba s-a ocupat de promovarea imaginii arogantului presedinte Razvan Burleanu.

Insa, MAI nu este la fel de agresiv cam spoturile cu FRF si in promovarea interventiilor din zonele inundate poate si pentru ca cei care se lupta cu apele n-au timp sa dea like-uri pe facebook. Daca tot s-a folosit sigla si imaginea MAI pentru promovarea unei structuri private cum este Federatia Romana de Fotbal poate ca ar fi bine ca cei care s-au ocupat de aceasta campanie desantata, in frunte cu Eduard Ionescu, sa fie mutati la capraria lui Burleanu, ca deh acolo diurnele sunt mult mai mari decat la Interne. In schimb, ce comentarii a post seful Grupului de Presa din MAI, ne scuteste de orice replica.

Eduard Ionescu- Ieri la 10:37 ·
Ne-a bătut Albania? Tara aia mica cu 3 milioane de locuitori? Pai, albanezii astia au ocupat ieri Lyonul...peste tot era rosul albanez. Si, da, au castigat respectul francezilor prin atitudine si comportament. Albanezii astia,din tara aia mica, au umplut un Stadion iar entuziasmul care la noi lipsește cu desăvârșire din orice domeniu ma face sa spun ca Albania trebuie privită cu respect....vezi video! Noi...? Așteptam mereu de la ceilalți...de la ceilalți confrați.Cu atitudinea asta ne meritam soarta iar vina ne aparține in exclusivitate!Respect Albania! Hai România....poate ne trezim odată!

Eduard Ionescu- 15 iunie la 21:01 ·
Daca ma enervează ceva la jocul Romaniei este comentatorul meciului.....de fapt, al celor doua meciuri jucate! Pesimist, mereu pe invers, noi suntem foarte slabi, ceilalți sunt mereu cei mai buni! PE CUVÂNT CA E COBELE ACESTUI CAMPIONAT EUROPEAN!

Eduard Ionescu a distribuit clipul video postat de Ministerul Afacerilor Interne, Romania.14 iunie la 16:22 · Acest clip are UN MILION DE VIZUALIZARI !!!!
Multumesc celor care au filmat, au fost filmati , au montat si au distribuit acest mesaj de sustinere pentru echipa de fotbal a Romaniei!
De asemenea, multumesc Calin Goia si Voltaj!
DIN TOATA INIMA....HAI ROMANIA!

Eduard Ionescu a distribuit clipul video postat de Ministerul Afacerilor Interne, Romania. 10 iunie la 10:13 ·
Ne pricepem perfect sa fim rai cu noi insine.......
Ne iese exceptional de bine mistoul la adresa a tot ce e nascut si crescut in Romania......
Suntem asi in glume la adresa Nationalei......
Dar daca tot suntem acolo.....de ce naiba sa nu credem in ei????
De ce nu intelegem ca pesimismul asta nu ne ajuta deloc?
EU CRED IN ROMANIA.... CHIAR E O TARA MINUNATA( noi o stricam ...inclusiv prin pesimismul si lamentarea pe care le afisam mereu).
SI MAI CRED IN NATIONALA NOASTRA..
ASA CA...DIN TOATA INIMA.....HAI ROMANIAAAAAAAAA!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE