Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mindrescu minte cum respira. L-a imbrobodit pe Mihai Tudose ca pista Aeroportului Otopeni e gata, insa aceasta tocmai a intrat in reparatii

Postat la: 24.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dovada concludenta ca Bogdan Mindrescu, directorul interimar al CN Aeroporturi Bucuresti SA l-a mintit cu nesimtire pe Mihai Tudose s-a produs joi la una dintre televiziunile de stiri, unde premierul a fost invitat. Tudose a declarat ca e foarte multumit de situatia de la Aeroportul Otopeni si ca pista 1 a fost reparata.

In realitate, nu numai ca pista nu a fost reparata, dar vineri, la orele 14,00, aceasta a intrat din nou in reparatii. Redam in continuare declaratiile lui Tudose, iar la finalul acestora vom prezenta cateva considerente prin care vom demonta minciunile lui Mindrescu:

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, într-un interviu la Antena 3, că "se întâmplă" lucruri bune și în domeniul transporturilor, unul dintre exemple fiind Compania Națională Aeroporturi București. Primul ministru a remarcat câteva dintre cele mai importante obiective realizate în doar câteva luni, în acest an, de conducerea CNAB. Astfel, Mihai Tudose a enumerat încheierea lucrărilor de reparații la pista nr. 1, a punctat dublarea fluxurilor de pasageri, pe sosiri și plecări la Aeroportul Henri Coandă, precum și demersurile inițiate de administrația CNAB pentru construcția unui nou terminal la cel mai mare aeroport din țară.

"S-a terminat asfaltarea pistei 1 - adică lucruri care nu prea se mai întâmplaseră - un terminal nou, fluxurile de pasageri. Se întâmplă lucrurile şi în transporturi", a declarat Tudose. Compania Națională Aeroporturi București a realizat, în acest an, într-un timp record, lucrări de asfaltare a 67.000 de mp la pista nr. 1 a Aeroportului Henri Coandă și la căile de rulare a aeronavelor.

În cursul verii, administrația CNAB a dublat capacitatea de operare a Aeroportului Henri Coandă pe ambele fluxuri de procesare a pasagerilor la controlul de securitate. Aceste măsuri prin care s-au suplimentat liniile de control au condus la diminuarea semnificativă a timpului de așteptare a pasagerilor la controlul documentelor, atât pe fluxul de sosiri, cât și pe cel de plecări.

Minciunile lui Mindrescu

Reamintim ca Bogdan Mindrescu este omul de casa al baronului PSD de Buzau, Marcel Ciolacu, actual vicepremier si prieten la catarama cu Mihai Tudose. In primavara acestui an Ciolacu a intervenit pe langa baronul PSD de Giugiu, Niculae Badalau, ca acesta sa isi puna tutarul, pe ministrul transporturilor, Razvan Cuc, sa il numeasca director interimar la CNAB pe Mindrescu. Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe actul de numire, ca firmele sub acoperire ale lui Ciolacu au si inceput sa faca prospectiuni pentru asfaltarea pistelor Aeroportului Otopeni. In consecinta, data fiind prietenia dintre Tudose si Ciolacu, nu e deloc de mirare de ce actualul premier este foarte multmit de Mindrescu.

Si acum, la concret, despre minciunile directorului interimar al CNAB. Asfaltarea pistei 1 si a caii de rulare nu exista. Este vorba doar de o peticire a gropilor, atat de prost facuta, incat asfaltul a inceput sa se valureasca. Mai mult decat atat,  dupa cum a semnalat Ziuanews intr-un articol anterior, constructorul nu a dat garantie pentru lucrare. Lucrarile de asfaltare au fost facute de firma Poduri Gheorghieni, a lui Costel Casuneanu, bun prieten cu fostul director Tudor Jidav, omul de casa al lui Basescu si Berceanu. Din infomatiile Ziuanews, Jidav urmeaza sa fie numit saptamana viitoare director general adjunct la CNAB. De asemenea, nu au fost dublate fluxurile de pasageri, doar au fost cumparate cateva ghisee de control, la niste preturi exorbitante.

La final, mai reamintim ca Mihai Tudose a declarat joi, dupa cum l-a informat Mindrescu, ca lucrarile la pista 1 s-au terminat, dar, in realitate, a doua zi la orele 14,00, pista a fost inchisa pentru reparatii.

Luca Iliescu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE