Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Militar rănit în timpul unui exerciţiu de antrenament în Marea Neagră, transferat la Spitalul Militar Bucureşti cu o aeronava

Postat la: 21.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un militar român a fost rănit, joi, în timp ce încerca să coboare dintr-un elicopter, pe o frânghie, în timpul unui exerciţiu la Marea Neagră. Ministerul Apărării anunţă că militarul rănit a fost transferat cu o aeronavă C-27J Spartan la Bucureşti, fiind internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar.

"Un scafandru de luptă din Forţele Navale Române s-a accidentat prin cădere joi, pe timpul executării unor antrenamente de inserţie prin procedeul "fast rope" (coborâre în rapel), executat într-un raion maritim. Militarului i s-a acordat ajutor medical la faţa locului, după care a fost transportat cu un elicopter IAR-330 PUMA Naval la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa, pentru primele investigaţii medicale", se arată într-un comunicat de presă.

Ulterior, medicii au decis transferarea militarului la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" din Bucureşti, pentru investigaţii medicale complete şi tratament de specialitate. Transportul a fost asigurat de o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române. Militarul este conştient şi se află în stare stabilă, transmite sursa citată.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE