Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Milioane de euro din bani publici pentru asociația fantomă a lui Robert Negoiță

Postat la: 19.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Asociația Municipiilor din România, această suveică politică înființată în anii ''90, este alimentată din banii a peste 110 municipii din România, plătită cu 0,5 lei / locuitor.

Robert Negoiță și Mitache Constantin conduc acest sifon financiar, acestă debara politică de imagine și drenat bani publici. Cca 2 milioane de euro este bugetul cheltuielilor, salariile de peste 2000-3000 de euro și prime peste prime sunt motive pentru desființarea acestui paravan politic inutil, controlat de PSD. Personalul AMR activează în consilii de administrație la societățile înființate de Consiliul Local sectorul 3, încasând sume uriașe pentru munca prestat... adică, nimic. Deplasările externe ale lui Negoiță pe la diverse organisme europene, diverse vizite de lucru ale tovarășului în Estonia, Germania, etc sunt plătite din bani publici, fără niciun control, fără nicio transparență publică. Totul pentru partid, totul pentru slugile de partid, totul pentru imaginea puiului de securist, Robert Negoiță.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE