Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Mihai Tudose îl recomandă pe Grindeanu ca fiind unul "dintre emulii săi"!

Postat la: 29.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aflat recent într-o locație departe de ochii privitorilor, fostul ministru al Economiei Mihai Tudose le-a mărturisit unor apropiați de-ai săi că Sorin Grindeanu este "un băiat ascultător crescut la școala lui Ilie Sârbu".

"Îl cunosc pe băiatul ăsta (n.n.-pe Sorin Grindeanu) de când îi căra geanta lui Ilie Sârbu la Timișoara și-l mai trimitea nea Ilie și după țigări". Toți cei de față chicotesc de plăcere la auzul unor asemenea vorbe frumos meșteșugite. Asistența este mulțumită de aprecieri dar îi mai cer lui Tudose și alte amănunte. La întrebarea logică "Cum crezi Mihai că va fi ca premier Grindeanu?" Fostul ministru al Economiei care este și fiul fostului șef al Miliției comuniste din Brăila de până în 1989, epatează de bucurie să le împărtășească cunoscuților din informațiile sale de taină.

"Ascultați la mine, primul ministru numit în guvernul lui Sorin voi fi eu că doar l-am crescut pe puști de când era la pantaloni scurți. Băi, ăsta e unul dintre emulii mei l-am crescut dintr-o țâță. Și mai pun pariu cu voi, că eu voi fi și vicepremier... (râde copios)". Unul dintre amicii de pahar a ridicat ștacheta și l-a întrebat pe Tudose de ce n-ar putea fi chiar prim-vicepremier? La care Tudose a aruncat un scurt: "De ce nu? Sorin e un băiat care mă ascultă și dacă mă ajutați și voi într-un an îl aruncăm pe Dragnea peste bord".

Un alt comesean a întrebat cu glas șoptit: "E o glumă dom ministru, nu?" "Glumă ne-glumă noi trebuie să ne facem treaba să scăpăm de penal (aluzie la condamnarea lui Liviu Dragnea). Să se ducă la el la conac la teleolteni!". La finalul mesei Tudose le-a mai aruncat o provocare celor prezenți de era să le taie respirația: "Voi știți că Sorin (n.n. - Grindeanu) este înscris pe foia mea la doctorat?"

Luca Iliescu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE