Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Pleșu a fost plasat sub control judiciar. Prima reacție după ce a fost acuzat de trafic de droguri

Postat la: 07.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Pleșu va fi cercetat sub control judiciar în ancheta în care este acuzat de trafic de droguri, măsura fiind dispusă pentru 60 de zile. Judecătorii au respins măsura arestului preventiv pentru toate cele opt persoane din dosar.

„N-am înțeles nici ce mi s-a întâmplat. Nu mi s-a părut normal nici cum s-a abordat problema. Le-am spus inclusiv celor care m-au ridicat: puteați să dați un telefon sau puteați să-mi trimiteți o citație, am răspuns întotdeauna prompt absolut oricărei intervenții. Eram cu copilul mic pe care din păcate eu nu îmi permit, atât de bun traficant de droguri sunt, că nu-mi permit să las copilul cu cineva acasă. Asta e! O să vedem ce se întâmplă și să sperăm că o să iasă măcar o dată în România adevărul la iveală, că de cele mai multe ori nu se întâmplă asta", a declarat Mihai Pleșu, la ieșirea din sediul IPJ Iași, potrivit sursei citate.

Fiul filosofului Andrei Pleșu respinge acuzațiile de trafic de droguri de risc în dosarul, iar avocata sa a contestat toate acțiunile procurorilor în acest dosar. „Respinge vehement toate aceste acuzații. De altfel, nici la dosarul cauzei n-am văzut astăzi probe. Din punctul meu de vedere, nu sunt probe care să susțină aceste acuzații ale procurorului. Nu există nicio probă din care să rezulte măcar o întâlnire, un trafic de droguri în 7 luni de zile de când durează această anchetă", a declarat Sandra Grădinaru, avocata lui Mihai Pleșu.

În același dosar, tot sub control judiciar mai este și o tânără din Iași. Ceilalți șase suspecți - doi din Iași, trei din București și un cetățean britanic - vor fi plasați în arest la domiciliu. Mihai Pleșu, fiul filosofului Andrei Pleşu, a fost retinut vineri noaptea de procurorii DIICOT Iaşi, într-un dosar de trafic de droguri. Anchetatorii vorbesc despre o grupare care aproviziona cu droguri festivaluri techno din Iaşi. La percheziţii au fost descoperite diverse cantităţi de cannabis, ciuperci halucinogene şi pastile de ecstasy.

Potrivit Stirile PROTV, fiul lui Andrei Pleşu ar fi avut o plantaţie de canabis în Bucureşti şi discuta cu consumatorii folosind un cod. Plantația se afla în sectorul doi al Capitalei, dar drogurile ar fi fost vândute în apartamentul său din Cotroceni. El discuta la telefon cu potențialii clienți vorbind despre „vizite de 15 minute" cu referire la cantitățile de cannabis, respectiv 15 grame, arată sursa citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE