Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Șora, singur în Piața Victoriei: Dacă-i lăsați să fure, vor fura totul!

Postat la: 13.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Filosoful Mihai Șora, ajuns la venerabila vârstă de 101 ani, rămâne unul dintre cei mai viguroși protestatari împotriva mutilării legilor justiției de către coaliția condusă de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

În ziua în care coaliția PSD-ALDE votează pe repede înainte modificările la ultimele două legi ale justiției, după ce au reușit să bage "legal" pumnul în gură Opoziției, schimbând regulamentul de vot, Mihai Șora a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook. "Dacă-i lăsați să fure, vor fura: TOT, bucată cu bucată, până la ultima fărâmă de libertate și democrație. Iar, atunci când copiii și nepoții vă vor întreba „Unde erai în zilele acelea?", să le răspundeți cinstit: „Eram acasă, la căldură!", scrie Mihai Șora.

Filosoful de 101 ani s-a filmat în cursul dimineții în Piața Victoriei și laudă protestul de la Sibiu unde s-a stat non-stop în stradă. "La București suntem mai singuratici...", scrie Șora. "Ieri o ordonanță, azi un amendament, mâine o lege în toată regula. Dragi prieteni, dacă-i lăsați să fure, vor fura: TOT, bucată cu bucată, până la ultima fărâmă de libertate și democrație. Iar, atunci când copiii și nepoții vă vor întreba „Unde erai în zilele acelea?", să le răspundeți cinstit: „Eram acasă, la căldură!" PS: Mulțumesc, Sibiu! La București suntem mai singuratici..."

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE