Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Mălaimare a izbucnit pe Facebook: "O dau dracului. O inchid. Vă doare-n cur. Ne vor lua țara si ne vor scuipa-n gură!"

Postat la: 03.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul Mihai Mălaimare a rabufnit pe pagina sa de Facebook, la adresa propriilor cititori, o pagina pe care doreste sa o inchid definitiv, cu atat mai mult in contextul actual politic:

"Ma uit cu tristete la pagina mea de facebook si o dau dracului, o inchid pentru ca nu este normal ca atunci cand scrii despre un LICEU important din Tara sa nu intre NIMENI, sa nu comenteze NIMENI, sa nu puna acolo o floricica NIMENI! Nu sunteti normali la cap, oameni buni, nu sunteti normali! Daca injuram vreun partid, vreun politician eram in paginile ziarelor, eram la televiziune, dar eu LAUD, oameni amarati ce sunteti, eu LAUD un LICEU de faima din Tara si pe voi va doare-n cur! Sa avem pardon, dar este un cuvant acceptat de Graur si de DEX!

Pe voi va intereseaza ca aia din strada habar n-au pentru ce sunt acolo, ca aia de acasa spun prostii despre aia din strada, chiar nu mai inteleg de fapt daca va mai intereseaza ceva. Tara asta este pe maini proaste si la conducere si la opozitie, niste tampiti care se afla acolo ( si la putere si in opozitie) aiurea si care n-au citit probabil dincolo de abecedar pentru ca daca ar fi facut-o s-ar fi ingrozit cat de mult mai este pana departe. Inchid naibii pagina asta, o inchid macar sa nu simt atat de direct cata lipsa de interes exista la romani pentru Romania.

Ramaneti cu bine, sa fiti sanatosi si sa faceti voi tara asta cum vreti. Eu am crescut si am invatat carte pentru altceva! Eu am invatat ca trebuie sa-mi dau viata pentru tara asta, ca trebuie sa-l apar pe Eminescu in orice frumusete din tara asta. Voi ce-ati invatat? Poate ca nu sunt eu la curent cu programa scolara si cu aceea a celor sapte ani de acasa. Ramaneti cu bine!"

Chiar si dupa ce a fost rugat de prietenii sai virtuali sa nu paraseasca acest spatiu, actorul nu a vrut sa cedeze si a adaugat cu majuscule: "NU AM NICIO RABDARE, LA ORA 17,00 INCHID ACEST MECANISM DE PROSTIE CARE ESTE FACEBOOK! NU MA MAI INTERESEAZA SA COMUNIC. CAND IL INJURAM PE IOHANNIS AU VENIT TELEVIZIUNILE SA MA CHEME SI LE-AM DAT AFARA PENTRU CA NU SUNT INTERESAT SA-MI FAC RECLAMA TELEVIZATA OPINIILOR MELE. IMPLINESTE 60 DE ANI UNUL DINTRE CELE MAI FUMOASE LICEE DIN TARA SI PE VOI VA INTERESEAZA ACOPERITII CARE STRIGA IN PIATA, DESCOPERITII CARE STAU ACASA, VORBELE CU TALC ALE UNUIA SAU ALTUIA? SUNT 60 DE ANI DE EDUCATIE MUZICALA LA BOTOSANI SI ASTA NU VA MISCA? NU VA MISCA NIMIC, FRATILOR! NE VOR LUA TARA SI VOI VETI FI CU GANDUL LA ORDONANTE DE URGENTA, NE VOR SCUIPA IN GURA SI VOI VETI STRIGA HOTII! CHIAR NU MA MAI INTERESEAZA SA-MI SPUN PAREREA IN ACEASTA TARA!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE