Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Chirică, vicepresedinte PSD: „Nu cred că Sevil Shhaideh este cea mai potrivită"

Postat la: 25.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul unuia dintre cele mai mari oraşe din România şi vicepreşedinte al PSD la nivel naţional intră 'în coliziune' cu şeful social democraţilor, Liviu Dragnea. Edilul din Iaşi, Mihai Chirică nu vede cu ochi buni propunerea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier. Acesta ar putea risca şi excluderea din partid din cauza acestor declaraţii.

Mai mult, Chirică anunţă că mai mulţi primari l-au anunţat că nu sunt de acord cu hotărârea de la centru. Din punct de vedere politic, edilul a subliniat că Liviu Dragnea a fost împuternicit de liderii din teritoriu să propună soluţia pe care o crede el de cuviinţă. „Ca vicepreşedinte PSD, atât timp cât am împuternicit preşedintele la nivel naţional să ia o decizie şi asta a considerat-o necesară, mă gândesc că a avut mai multe necunoscute în studiu decât am avut eu cu mintea mea, cu sufletul meu, şi a luat această decizie. Dacă mă întrebaţi ca ce­tăţean, nu cred că este cea mai potrivită. Dacă mă întrebaţi ca primar, crescut lângă statuia lui Ştefan cel Mare, este nepotrivită", a declarat edilul.

Mai mult, Chirică spune că a fost sunat inclusiv de primari din judeţ care şi-au arătat nemulţumirea faţă de propunerea făcută de Dragnea. „Eu i-am invitat pe toţi colegii mei de partid să aibă răbdare pentru că lucrurile se vor aşeza, se vor aşeza cât se poate de firesc, şi se vor duce în matca lor normală. (...) Pur şi simplu, mă gândesc că este o strategie care trebuie urmată şi va avea un rezultat bun", a spus Chirica, sugerând că planul PSD este de a da, în final, un alt premier, conform ziuadeiasi.ro.Potrivit lui Chirica, este nevoie de „răbdare, înţelepciune şi de o abordare pragmatică". Întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să accepte propunerea lui Dragnea, Chirica a răspuns că îi este „foarte greu" să ofere un răspuns şi că nu vrea să se transpună „în mintea nimănui".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE