Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mișcări de trupe în bordul MTS

Postat la: 17.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noul ministru al Tineretului si Sportului, Marius Alexandru Dunca, va avea din aceasta saptamana doi colaboratori in bodul de conducere al ministerului. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, secretarul general Claudia Georgescu va fi inlocuita cu Mircea Popa, fost secretar general pe la mai multe ministere in ultimii ani si inscaunat prima data prima data 2001pe o asemenea functie de Rovana Plumb la ANPC.

Trebuie precizat ca actualul secretar general Claudia Georgescu a fost adusa in MTS de Elisabeta "Uta" Lipa de la Federatia Sportul Scolar si Universitar (FSSU), fiind o apropiata a fostului controversat secretar general al ministerului din era PDL, Corvin Nedelcu. Practic, Claudia Georgescu va trebuie sa se intoarca la FSSU pe postul ocupat acum de Cristina Branzan o alta favorite a lui Corvin Nedelcu. De asemenea, unul dintre cei doi secretari de stat de la MTS va fi Bogdan Talmaciu, in prezent angajat la Departamentul Tineret din MTS, sustinut de PSD Valcea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE