Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Metroul circula, din 1 mai, fără transbordarea călătorilor la staţia Parc Bazilescu, pe magistrala Gara de Nord 2 - Străuleşti

Postat la: 01.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

„Intervalul de succedare între trenuri va fi de 11 minute, iar timpul parcurs de la Gara de Nord 2 la Străuleşti va fi de 16 minute, cu 4 minute mai puţin decât în prezent", precizează Metrorex în comunicat.

De la deschiderea celor două noi staţii de pe Magistrala 4, Laminorului şi Străuleşti, la sfârşitul lunii martie, călătorii erau nevoiţi să schimbe trenul la staţia Parc Bazilescu pentru a-şi continua călătoria, trenurile circulând în sistem pendulă, la un interval de circa 8 minute, între Parc Bazilescu şi ultima staţie. Metrorex a deschis, 31 martie, pentru călători, staţiile Laminorului şi Străuleşti de pe Magistrala 4, la patru luni de la inaugurarea lor şi la 28 de ani de când lucrările au început pe această magistrală.

Cele două staţii, aflate pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Străuleşti, în zona de nord-vest a Capitalei, au fost inaugurate printr-un eveniment organizat de Ministerul Transporturilor şi Metrorex, la care au participat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi alţi reprezentanţi la nivel de conducere ai autorităţilor administraţiei publice, ai constructorilor şi ai Metrorex. Pe această magistrală circulă trenuri IVA vechi de 30 de ani, iar parcarea de la Străuleşti urmează să fie gata abia în primul semestru al anului viitor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE