Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Metrorex deschide staţiile de metrou Laminorului şi Străuleşti din nordul Capitalei

Postat la: 30.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Metrorex deschide oficial staţiile de metrou Laminorului, aflată la intersecţia bulevardelor Laminorului şi Bucureştii Noi, şi Străuleşti, din partea de nord a Capitalei. Pasagerii vor putea călători cu metroul, pentru prima dată, pe tronsonul Parc Bazilescu-Lac Străuleşti (2,1 kilometri) din cadrul Magistralei 4.

În decembrie anul trecut compania a efectuat o serie de verificări la căile de rulare, la instalaţiile de ventilaţie, electrice şi sanitare înainte de recepţia lucrărilor pentru obiectivul de Magistrala 4 - Extinderea cu două noi staţii de metrou: Laminorului şi Străuleşti. Magistrala 4: Racordul 2. Secţiunea Parc Bazilescu - Străuleşti a fost finanţată din fonduri structurale nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Sectorial - "Transport" şi de bugetul de stat.

Metrorex a atribuit unui consorţiu condus de compania italiană Astaldi contractul privind extinderea reţelei de metrou pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Străuleşti, magistrala 4, contractul semnat în iulie 2012 având o valoare de 714,73 milioane lei, fără TVA. Asocierea reuneşte şi firmele Somet, TIAB şi Uti Construction & Facility Management. Contractul viza extinderea reţelei cu două staţii (Laminorului şi Lac Străuleşti) şi a inclus lucrările de structură tunel, structura aferentă staţiilor, un depou de metrou şi un terminal multimodal, potrivit ultimelor date.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE