Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Meteorologii avertizeaza! Un val de calduri extreme va lovi Romania in perioada urmatoare

Postat la: 05.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Romanii au apelat la piscine pentru a scapa de canicula, aceasta fiind singura varianta pentru bucuresteni de exemplu, care au avut de infruntat astazi 32 de grade Celsius. De maine, vremea schimba din nou foaia: se anunta iar furtuni. Nu pentru multa vreme, pentru ca zilele de canicula se vor intoarce, odata cu un val de praf saharian, care va lovi Romania.

In piscina plina cu spuma, zeci de copii au facut valuri. Nimeni nu a rezistat tentatiei. De pe margine, i-au urmarit relaxati parintii lor. Pe sezlonguri, pe iarba sau direct pe ciment, sute de oameni s-au bronzat toata ziua. Nimic nu le-a intrerupt baia de soare, pe care au asteptat-o toata vara. In Capitala au fost astazi 32 de grade Celsius. Intre betoane, temperatura resimtita a crescut chiar si cu 4 grade. Obisnuiti pana acum cu ploaia zilnica, bucurestenii sufocati de caldura care a cuprins brusc orasul au cautat refugiul la stranduri si piscine. Au stat la coada, pentru cateva ore de racoare.

N-au parasit strandul nici pentru pauza de pranz. Si-au comandat mancarea pe marginea piscinei. Dar chiar cand ploile pareau ca s-au sfarsit definitiv, meteorologii anunta ca revin. Chiar maine, sunt sanse de furtuna in nordul si in centrul tarii. Chiar si asa, temperaturile raman fierbinti. Iar miercuri, vom avea canicula, cu maxime de 35 de grade celsius. In plus, un val de praf saharian va ajunge peste Romania, dupa ce va lovi Spania si Portugalia, tari afectate de cele mai mari temperaturi din istorie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE