Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Meteorologii anunta schimbari majore ale vremii

Postat la: 19.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vremea devine instabila in aproape toate regiunile tarii, exceptie facand sud-estul, unde cerul va fi mai mult senin. In vest, centru si nord si local in sud-vest si nord-est, se vor semnala averse insotire de frecvente descarcari electrice si izolat de grindina de dimensiuni mici si medii.

Vantul va sufla moderat in aproape toata tara. Cele mai ridicate valori termice se vor inregistra in Oltenia, Muntenia si Dobrogea, unde temperaturile se vor situa intre 27 si 30 grade Celsius, potrivit stiripesurse.ro. Marti, vremea va fi instabila in cea mai mare parte a tarii, cu exceptia zonelor de sud-est, unde cerul se va mentine mai mult senin. In cea de-a doua parte a zilei se vor semnala averse si descarcari electrice in vest, centru si nord.

Miercuri, vremea se mentine instabila in majoritatea regiunilor tarii, iar pe arii extinse vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice, in special in nordul tarii. Vantul va sufla slab aproape peste tot, cu unele intensificari pe litoral. Joi, incepand de joi vremea incepe sa se raceasca in toate regiunile si se vor semnala ploi pe arii relativ extinse in vestul, centrul si nordul tarii. Vantul va sufla moderat pana la tare in aproape toate regiunile tarii, exceptie facand Moldova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE