Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Meteo: Val de aer POLAR peste România

Postat la: 10.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

România urmează să treacă printr-un episod de ger extrem. După temperaturile anormale din următoarele zile, începând de joi se vor resimţi primele influenţe ale aerului rece. De asemenea, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Începând de joi se vor resimţi primele influenţe ale aerului rece. De asemenea, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Vineri, valorile termice vor fi în jurul pragului de îngheț în partea nord-est a teritoriului. Astfel, în celelalte zone temperaturile se vor apropia semnificativ de valorile termice normale pentru această perioadă, urmând ca în regiunile vestice să fie un regim termic agreabil, cu valori în jurul a 7-8 grade.

Conform meteorologilor, pe parcursul zilei de vineri și mai ales în weekend, ninsorile slabe cantitativ o să fie prezente în regiunile sudice, însă mai supărător va fi vântul care se va asocia cu valorile coborâte, astfel încât senzaţia de rece va fi amplificată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE