Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesajul unui călugăr budist după moarte: "A intrat într-o stare de hibernare"

Postat la: 04.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Caz incredibil în Siberia: liderii religioşi din regiune susţin că mumia unui lama budist care a murit în urmă cu 89 de ani a fost surprinsă pe camerele de supraveghere în timp ce se plimba prin clădirea-muzeu în care se află.

Rămăşiţele trupeşti ale călugărului budist din Rusia sunt păstrate într-un sarcofag de sticlă în "palatul" deţinut pe vremuri de înaltul prelat, în apropierea oraşului Ulan-Ude în Siberia. Pe internet au apărut imagini surprinse de camerele video de supraveghere (CCTV) care îl arată pe liderul budist mort în urmă cu aproape un secol plimbându-se în toiul nopţii în muzeul unde se află trupul său mumificat.

Credincioşii budişti cred că o astfel de "minune" este posibilă deoarece călugărul a fost mumificat în poziţia de lotus şi că organismul său, care nu s-a degradat aproape deloc, ar fi intrat într-o stare de hibernare, asemănătoare stării de nirvana. Liderii religioşi din Siberia susţin că acesta ar fi un îndemn post-mortem pentru pace al sfântului budist. Lama Dashi-Dorzho Itigilov a fost liderul budist încă dinaintea Revoluţiei bolşevice şi a avut o influenţă enormă în Siberia la începutul secolului 20.

"Într-una dintre imagini, se vede o figură argintie care se apropie de un fotoliu din încăpere. Mai există şi o a doua înregistrare. Nu este nicio glumă, este un fapt cert, incontestabil", a declarat pentru publicaţia Siberian Times Lama Damba Ayusheev, actualul lider budist din Republica Buryatia, o regiune budistă din Rusia.

Budistul

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE