Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesaje care sfidează credința și normalitatea în SUA: „Pavel și Sila au mers în pușcărie. Acum este rândul vostru"

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trăim vremuri în care nu ne mai miră nimic, pentru că ceea ce se întâmplă în jurul nostru este de multe ori parcă rupt din sfera fantasticului. Democrația, folosită pe post de umbrelă pentru orice decizie trăsnită care se ia în orice loc și la orice nivel, a fărâmat granițele bunei cuviințe și ale normalității, ne mai ținându-se cont nici de legile creștine și nici de opțiunile majorității viețuitorilor mult-încercatei planete Pământ.

Și credeți-mă pe cuvânt că nu e nici o exagerare aici, și-mi voi susține spusele în cele ce urmează cu relatarea unui fapt real. Zilele trecute, în timp ce-mi făceam cumpărăturile la unul din supermarketurile Albertsons din orașul Peoria (Arizona), privirea mi s-a oprit asupra unui domn care purta un tricou pe care era inscripționat următorul mesaj: "Paul and Silas went to prison. Now it's your turn" (Pavel și Sila au mers în pușcărie. Acum este rândul vostru). La început, când am văzut că e vorba de Pavel și Sila, am crezut că este un mesaj creștin.

M-am uitat apoi mai atent și am realizat că respectivul purta un tricou de culoare mov. Alături de el era o persoană cu păr blond pe care n-am putut să o identific dacă era femeie sau bărbat. Mai exact, nu știu nici acum dacă era femeie care arăta ca un bărbat sau un bărbat care arăta ca o femeie. Mesajul de pe tricou a putut să apară în urma deciziei Curții Supreme de Justiție a SUA prin care s-a legalizat căsătoriile între persoane de același sex în toate cele 50 de state, și se adresa în mod peiorativ creștinilor folosindu-se numele unor importante personaje din Biblie.

Cu alte cuvinte: "Acum suntem în legalitate. De azi înainte, dacă vă exprimați opinia împotriva stilului nostru de viață, ajungeți la răcoare". Mi-au venit atunci în minte cuvintele Mântuitorului care a spus: "Acum este ceasul vostru și puterea întunericului". Partea bună este că întunericul durează doar un ceas. La ieșirea din magazin m-am uitat după cei doi care dispăruseră într-un truck condus de "femeia" blondă. Cerul mereu senin al Arizonei se întunecase. Era seară și știam că va veni întunericul. Se înnoptase însă parcă prea devreme...

Pe drum spre casă mă gândeam la Pavel și la Sila. La cetățile din vechime (Sodoma și Gomora) și la America zilelor noastre. Să trebuiască să privim de-acum înainte anormalul ca pe o normalitate? Să protestăm? - slabe șanse de izbândă! Și-atunci?... Dumnezeu să ne lumineze mințile și pașii, să nu ne lase pradă puterii întunericului și să putem găsi drumul care duce spre izbânda finală: desăvârșirea noastră ca ființe spirituale, în credință și smerenie!

Octavian D. Curpaș
Phoenix, Arizona

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE