Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Medicii de familie nu vor mai acorda servicii decontate de Casa de Sănătate

Postat la: 21.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cabinetele de medicina familiei nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurări de sănătate începând cu 3 ianuarie 2018, ca urmare a nesemnării actelor adiţionale de prelungire a contractelor de furnizare de servicii de asistenţă medicală primară încheiate cu casele de asigurări de sănătate judeţene, anunţă Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF).

Organizaţia spune că, deşi medicii de familie sunt baza piramidei sistemului public de sănătate, CNAS, Guvernul şi Parlamentul aleg să ignore soarta a peste 25.000 de medici şi asistenţi medicali care oferă servicii medicale întregii populaţii a României, iar organismele reprezentative ale medicilor de familie consideră această atitudine o jignire majoră adusă pacienţilor şi profesioniştilor din medicina familiei, potrivit news.ro. Medicii spun că, la mai bine de o lună de la protestul lor, constată că principalele revendicări nu şi-au găsit rezolvarea, iar cu excepţia unor minime cosmetizări ale proiectului de Contract-cadru oentru 2018-2019, rezultatele discuţiilor purtate în ultima lună sunt doar promisiuni, amânări, prevederi echivoce şi refuzuri nejustificate ale propunerilor organizaţiilor medicilor de familie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE