Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Medic de la Spitalul Marie Curie, bătut crunt de părinții unui copil

Postat la: 05.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un medic de la Spitalul "Marie Curie" a fost bătut marţi în cabinetul său de către aparţinătorii unui copil, a declarat şeful Secţiei de nefrologie, prof. dr. Mihaela Bălgădrean. Ea a precizat că incidentul s-a petrecut marţi la ora prânzului.

"Este vorba despre un coleg care a fost bătut zdravăn de nişte aparţinători, nemulţumiţi de diagnosticul dat, deşi acesta era un diagnostic uşor. (...) S-au năpustit asupra doctorului cu palmele şi cu pumnii", a afirmat Bălgrădrean. Potrivit sursei citate, medicul a fost agresat in cabinetul sau, in timp ce le comunica parintilor copilului ca acesta are o afectiune respiratorie usoara si nu se mai impune spitalizarea sa, iar in urma agresiunii el a suferit o hemoragie intraoculara.

Potrivit lui Bălgrădean, medicul bătut este angajat al spitalului de peste 25 de ani. Ea a anunţat că atât medicul în cauză, cât şi spitalul au făcut plângere penală. "În 33 de ani nu am avut un asemenea incident", a completat prof. dr. Bălgădrean.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE