Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șmecheri lui Cuc de la Transporturi nu și-au declarat averile

Postat la: 30.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit legislatiei privind transparenta, pana la 15 iunie, parlamentarii, demnitarii, functionarii publici si o serie de alte categorii de persoane remunerate din fonduri publice sunt obligati sa-si depuna declaratiile de avere si de interese si totodata acestea sa fie postate pe site-ul institutiei.

Numai ca la Ministerul Transporturilor condus de Razvan Cuc, marioneta baronului de Giurgiu-Nicolae Badalau, doar angajatii fara functii de conducere si-au postat declaratiile de avere si de interese, iar smecherii si cei care fac cartile de ani buni in acest minister n-au catadicsit sa-si declare averile. In capul listei se afla secretarii de stat Dragos Titea si Mihai Tamaian, secretarul general Petre Neacsa ,directorii Mariana Ionita si Petre Marculet, dar si o serie de consilieri si apropiati ai lui Cuc. Nici staful companiei CFR SA, in frunte cu directorul general Marius Chiper, nu si-a depus declaratiile de avere si interese. Dar legea este facuta ca sa fie incalcata!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE