Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marturiile horror ale criminalei din Timisoara: ''Mi-am omorat copilul, i-am taiat venele''! Povestea educatoarei care si-a ucis copilul in varsta de doar 4 ani

Postat la: 14.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O mama si-a omorat fetita de numai 4 ani. Imaginile de la locul crimei sunt infioratoare. Politistii au descoperit-o pe micuta in baie, inecata in vana, cu venele de la ambele maini taiate. Totul s-a petrecut pe cand mama era cu copilul acasa, tatal fiind la serviciu.

"Mi-am omorat copilul". Acesta a fost anuntul ce-ti taie respiratia care a ajuns la numarul de urgenta 112 la Timisoara marti seara tarziu. Imediat s-a dat alarma, iar echipaje SMURD, de la Ambulanta si Politia au pornit intr-un suflet spre adresa indicata - o casa din cartierul Ronat din Timisoara de pe strada Tibrului nr 34. Dupa ce a ucis-o pe fetita, femeia a sunat la 112 sa-si marturiseasca teribila fapta. Apoi s-a incuiat in casa. Cand au ajuns politistii, aceasta a refuzat sa deschida usa, astfel ca oamenii legii au intrat in forta peste ea.

Familia e in stare de soc. Tatal a venit intr-un suflet de la serviciu dupa ce a primit ingrozitoarea veste si este devastat de durere. Nimeni nu isi explica gestul femeii de 38 de ani care si-a ucis cu sange rece propriul copil. Aceasta era educatoare la o gradinita de mai multi ani, in localitatea Murani, iar recent isi luase concediu fara plata si statea acasa, incercand sa isi gaseasca alt job. Terminase Liceul de Arte Plastice, iar apropiatii spun ca era foarte talentata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE