Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maricel Pacuraru, patronul Realitatea TV, eliberat condiționat din închisoare

Postat la: 27.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patronul postului Realitatea TV, Maricel Păcuraru, a fost eliberat condiționat din închisoare, în urma deciziei unei instanțe din Brăila. Păcuraru, care fusese condamnat în 2014 la patru ani de închisoare, a fost implicat în dosarul privind polițele de asigurare pentru angajați, în care prejudiciul pentru Poșta Română este de peste patru milioane de euro.

„Inculpatul Pacuraru Maricel a beneficiat de suma totală de 6.781.465 lei. De asemenea, Pacuraru Maricel a dobândit suma de 1.741.500 lei, pe care a folosit-o în interes personal și a transferat-o către alte persoane fizice sau juridice deși cunoștea că provine din infracțiuni", au susținut anchetatorii. Cât timp Păcuraru a fost închis, conducerea postului de știri a fost preluată de către Cozmin Gușă, care apare frecvent pe post cu titulatura de consultant politic. Realitatea TV se află în insolvență din anul 2011.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE