Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Vanghelie, declaraţie controversată despre Kovesi: Şi doamna o să se ducă. Va avea soarta lui Ceauşescu

Postat la: 21.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, o atacă pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, spunând că aceasta va pleca din fruntea Direcţiei, indiferent dacă vrea sau nu, şi o compară cu Nicolae Ceauşescu.

"Toate vor fi platite, că e azi, ca e mâine, că e poimâine, e dramatic. Nu cred că persoana dânsei trebuie discutată, ci în ansamblu ce se întâmplă la nivel naţional pentru că se dovedeşte că s-au întâmplat şi în alte judeţe şi la Parchetul General. Doamna o să se ducă, indiferent că vrea sau nu, şi Ceauşescu când promitea de la balcon că mai da 100 de lei la copii, a crezut că încă mai poate rămâne. Cred că fără să vrem, mai mult sau mai puţin, suntem în aceeaşi etapă a tovarăşului Ceauşescu", a declarat Marian Vanghelie, la Tribunalul Bucureşti, acolo unde miercuri a avut loc un nou termen în dosarul său. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va prezenta joi, la ora 18.00, raportul privind activitatea managerială a DNA şi va anunţa dacă va cere revocarea Laurei Codruţa Kovesi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE