ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Marian Munteanu este propunerea PNL pentru Primaria Capitalei

Postat la: 12.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderii PNL s-au adunat la aceasta ora pentru a desemna un inlocuitor pentru candidatura la postul de primar al Capitalei, dupa ce Ludovic Orban a fost oprit din cursa de un denunt la DNA.

Surse apropiate partidului il indica pe Marian Munteanu ca posibil candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Munteanu, care vine din zona societatii civile si a fost liderul Pietii Universitatii in 1990, ar urma sa se si inscrie in PNL, aceasta fiind dorinta lui Klaus Iohannis cel care a afirmat ca ar dori in membru de partid, al liberalilor, pentru a-l inlocui pe Orban.

Marian Munteanu, daca va fi desemnat, are mari sanse sa castige cursa electorala fiind un favorit al "strazii" al tinerilor care au iesit sa demonstreze dupa incidentul din Colectiv, manifestare care a condus la demisia Guvernului Ponta. Marian Munteanu nu a facut parte din partide politice care s-au perindat pe scena electorala in ultima vreme si are credibilitate mare in fata bucurestenilor, locuitorii Capitalei fiind din principiu de dreapta in marea lor majoritate. Chiar si in cazul in care Traian Basescu se va decide sa candideze la Primarie, Marian Munteanu va fi un contracandidat de temut.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE