Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Godina, postare virala despre efectul schimbarii Codurilor Penale

Postat la: 16.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Godina, care s-a transferat de curand de la Serviciul Rutier la Serviciul de Actiuni Speciale, a postat un dialog imaginar care arata cum va fi afectata activitatea politistilor de modificarile propuse de PSD si ALDE si discutate in aceste zile de Comisia condusa de Florin Iordache.

-Alo, buna ziua, de la politie va sunam, deranjam?
-Nu, spuneti va rog!
-Stiti... sunteti cercetat pentru trafic de droguri...
-Da, stiu, am fost anuntat inca de cand m-a reclamat b... ala. Abia astept sa audiati toti martorii, vreau sa asist si eu la audieri, sa-i vad si eu care sunt aia, sa le trimit niste bezele in timp ce declara... da-le-as...
-Noi v-am sunat sa va spunem ca am dori sa facem o perchezitie domiciliara. Banuim ca va asteptati la asta. Maine sunteti acasa?
-Pai dupa ce am fost anuntat ca se face o investigatie, normal ca ma asteptam sa vina mascatii, ca doar nu-l asteptam pe Mos Gerila cu renii. Totusi, maine am ceva treaba, nu puteti sa ajungeti poimaine?
-Bine, atunci venim poimaine.
-De fapt veniti raspoimaine, ca mai am cateva lucrusoare de aruncat si n-am timp maine.
-Bine. Ramane pe raspoimaine?
-Da, dar nu veniti si voi chiar la 6. Sunt putin obo si plicti. Haideti pe la un 10.
-Ok. O zi buna!
-Auziti? Vedeti ca las usile deschise, sa nu mai dea baietii aia negri cu berbecul, ca acum un an, cand erau legile alea tampite de veneati prin surprindere, mi-au dat de mi-au scos usa cu tot cu toc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE