Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Godină, despre cât costă o ciorba la cantina Ministerului Muncii: "Bun tare!"

Postat la: 18.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Polițistul brașovean Marian Godină, cunoscut pentru postările sale pe Facebook dezvăluie pe rețeaua de socializare cât costă o porție de ciorbă la cantina Ministerului Muncii.

„Câțiva polițişti aflați la protest au intrat ieri şi au mâncat la cantina Ministerului Muncii, apoi băieții de acolo s-au prins şi au interzis accesul. Măcar au rămas cu bonul. Ciorbă la 1,8 lei...bun tare!", a scris Marian Godină, vineri seară, pe pagina sa de Facebook. Într-o altă postare pe Facebook, care a devenit virală, polițistul făcea referire la deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, care declara acum câteva zile că este pregătit să iasă cu arma în stradă, susținând că dacă lui i-ar trece așa ceva prin cap, șeful va avea grijă ca arma să-i fie pusă în rastelul Poliției, încuiată şi departe de el.

"Dar să presupunem că aş face vreodată o astfel de declarație. Cred că, după ce şeful meu s-ar asigura că arma mea e în rastelul Poliției, încuiată şi departe de mine, pe lângă unele autorități, printre primii care s-ar autosesiza ar fi psihologul unității care m-ar îndemna să îi fac o vizită şi m-ar întreba daca se întâmplă să visez dragoni, dacă vorbesc cu ei şi dacă mi-s dragi. M-ar întreba probabil şi ce culoare are unicornul meu şi ce îi dau să mănânce. În încercarea lui de a afla ce idei năstruşnice îmi mai trec prin minte, mi-ar aduce la cunoştință că o să mai trag cu pistolul doar în vise, eventual după dragoni ca să-mi lase somnul lin", a scris Marian Godină pe pagina de Facebook.

Godină reacţionează la ameninţările lui Cătălin Rădulescu: "O să mai trag cu pistolul doar în vise, eventual după dragoni ca să-mi lase somnul lin" Despre prețurile mici de la cantinele situate în instituțiile statului s-a mai vorbit de-a lungul timpului. Deputatul PMP Robert Turcescu a dezvăluit pe pagina sa de Facebook cum mănâncă aleșii poporului și cât îi costă un prânz consistent, servit de personal cu mănuși în cantinele de la Parlament. Politicianul a mai precizat că meniul de la Senat este mai gustos decât cel de la Camera Deputaților. "Prânzul de azi, cantina Senatului: ciorbă de fasole verde, pulpă de pui dezosată, orez cu mazăre, salată de ardei copt, un măr. Total: 26,20 lei. Mult? Puţin?", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE